Despre noi

Magazin ochelari

Leo-Optic, magazin de optică medicală din București Sector 3, s-a născut din dorința noastră de a oferi tuturor purtătorilor de ochelari și chiar și nepurtătorilor de ochelari, șansa de a ști și a se informa despre sănătatea ochilor.

La magazinul nostru de optica medicala avem preturi la rame și lentile pentru toate buzunarele , promoții lentile , promoții pensionari promoții lentile și servicii foarte bune.

Va oferim ochelari din aliaje metalice, ochelari din acril (rame din plastic cu inserție metalică), rame din titan flex, rame din titan pur (100%), rame metalice, rame pe fir, rame cu capse sau rame cu șurub, rame de firmă, rame pentru orice tip de lentile.

Lucram cu lentile de înaltă calitate : lentile Zeiss promoție , lentile Hoya, lentile Indo, lentile Rodenstok, lentile Essilor și vă punem la dispoziție orice tip de lentile : lentile sferice cât și lentile sfero-cilindrice; lentile prismatice (lentile pentru strabism) ; lentile bifocale ; lentile bifocale foto-cromice ; lentile progresive Hoya Zeiss Essilor Indo , lentile progresive heliomate , lentile progresive foto-cromate ,lentile cu filtru de calculator, filtru PC promoție , lentile pe care putem aplica tratamente ca: anti-reflexul ,Transitions VII rezultând lentile heliomate ( foto-cromice gri / maro ), filtrul PC, filtru PC ZEISS, filtrele office Hoya, filtrul polarizat (lentile polarizante ” Polaroid” ), colorări uni sau în degrade, lentile Transitions VII 7 , XTRActive, progresive MyStyle , progresive LifeStyle, Mystyle V+ ,Lifestyle V+, Blue Control Hoya cu HVLL, Promoție Blue Blue Control Hoya, progresive Sky Vario, Progresive Rhein Vision, Ital Lenti Prima, Zeiss uropal, Crizal Forte UV, Crizal Optifog, Airwear, Progresive Comfort, Baush&Lomb, Progresive personalizate, Ingenia INDO, Matrix progresive, PC Energy, progresiv Free Line, Excelit Perso, Excelit Free si multe altele.

Optica medicala vă oferă toate acestea pentru ca cel mai important pentru noi este ca dumneavoastră, clienții noștri, să fiți mulțumiți și să aveți întotdeauna parte de produse de calitate și la un preț decent.

!!! Pentru cei care nu pot ajunge la noi, la optică, pentru a ridica produsele, vă putem trimite pachetul prin curier rapid atât în București cât și în țară.

promotii-slider

Magazin de Optica Medicala
designed by pret creare site bucuresti