Filtrele Office

Filtrele Office PC au rolul de a elimina componenta albastra a radiatiei luminoase, optimizand contrastul imaginii si sporind confortul vizual. Filtrele Office sunt disponibile in trei nuante: Office PC Green (15% verde deschis), Office PC Brown (15% maro deschis) si Skylite (10% albastru-gri).

Lentila cu filtru pc Gri / grey / PC filter / filtru PC

Lentila cu filtru PC gri 15%

Lentila cu filtru de calculator maro / filtru pc maro / filtre calculator

Lentila cu filtru PC maro 15%

!!!  Lentilele sunt putin mai transparente in realitate decat cele din poza (15%).

  • Tratamentul antireflex si beneficiile sale

Aspectul estetic, confortul optim al vederii, rezistent la zgarieturi, rezistent la murdarie si mult mai usor de curatat.

lentile cu filtru calculator - lentile cu antireflex si filtru PC - lentile cu protectie la zgarieturi - lentile protectie uv

Prin diminuarea reflexiilor inestetice de la suprafata lentilelor, ochii dumneavoastra sunt mai bine evidentiati. Acesta este un beneficiu esential pentru persoanele care doresc sa-si puna in valoare expresivitatea privirii.
Confort sporit la sofatul pe timp de noapte

Datorita tratamentului antireflex aplicat pe lentile ofera purtatorului un confort sporit in timpul pilotarii nocturne, prin diminuarea interferentelor emise de catre farurile masinilor aflate in trafic. Astfel, sofatul autoturismului se va desfasura mai relaxat si se vor diminua riscurile producerii unui accident rutier.

Fara Antireflex             Cu antireflex

Confort sporit in fata monitorului si in medii iluminate artificial

Datorita contrastului optim al imaginii si eliminarii stresului provocat de reflexiile aleatorii ale luminii, lentilele organice prevazute cu tratament antireflex pot preveni durerile de cap asociate perioadelor intense de concentrare vizuala si pot mentine, pe timp indelungat, un confort adecvat activitatilor de birou.

lentile cu filtru calculator - lentile cu antireflex si filtru PC - lentile cu protectie la zgarieturi - lentile protectie uv    lentile cu filtru calculator - lentile cu antireflex si filtru PC - lentile cu protectie la zgarieturi - lentile protectie uvlentile cu filtru calculator - lentile cu antireflex si filtru PC - lentile cu protectie la zgarieturi - lentile protectie uv

Magazin de Optica Medicala
designed by pret creare site bucuresti