Kit solutie Antiaburire / dezaburire rapida ZEISS

  • Solutia Antiaburire Zeiss : protejează eficient si rapid împotriva aburirii lentilelor. Lentila ramane clara chiar si în condiții de umiditate ridicată sau la o schimbare de mediu de la frig în camere încălzite.
  • Cum functioneaza Solutia Antiaburire Zeiss? Pentru a asigura o bază optimă pentru acțiunea antiaburire ZEISS, lentilele trebuie curățate în primul rând cu o laveta de curățare ochelari ZEISS (laveta inclusa in Kit). Dupa aceea pulverizati Solutia Antiaburire Zeiss și intindeti-o pe ambele părți ale lentilelor până când suprafața este complet uscata.Solutia Antiaburire Zeiss lasă o peliculă subțire – comparabil cu un strat suplimentar temporar – pe lentile, prin care se asigură că si cele mai fine picături de apă condensate nu mai pot adera la suprafata. Datorită materialului acest lucru se face ușor și rapid, fără a ataca tratamentele lentilelor.Solutia Antiaburire Zeiss are efect 72 de ore, dupa care este recomandabil să se repete procesul de antiaburire Zeiss. Astfel, o protectie optima impotriva lentilelor aburite este restabilită.

    Solutia Antiaburire Zeiss poate fi aplicata pe toate suprafețele optice cu același efect: de exemplu, pentru vizorul castii de motociclist și chiar măști sau ochelari de scufundări!

Magazin de Optica Medicala
designed by pret creare site bucuresti