Lentile Heliomate + Arx, Lentile TRANSITIONS VI

Lentile heliomate/fotocromice care se coloreaza ( Maro sau Gry ) in functie de intensitatea radiatiilor UV din atmosfera, temperatura si intensitatea luminii naturale, oferind un confort vizual ridicat. Viata este plina de contraste: cand este soare, cand este inorat, cand stai in casa, cand afara in lumina puternica a soarelui. Lentilele fotocromatice se adapteaza conditiilor diferite de lumina. Aceasta inseamna ca, cu cat soarele straluceste mai puternic, cu atat lentilele devin mai inchise la culoare si asigura protectia optima a ochilor.

Beneficii :

– Lentilele TRANSITIONS sunt cele mai noi si fac parte din cea mai avansata generatie de lentile fotocromice de la Transition Optical.
– Sunt la fel de clare la interior ca si lentilele incolore (optional antireflex pt o claritate imbunatatita).
– Sunt inchise la culoare la orice temperaturi, foarte inchise la temperaturi ridicate.
– Ofera o protectie 100% a radiatiilor UVA si UVB
– Protectie 100% UV 400
– Se activeaza si revin la starea lor incolora intr-un timp foarte scurt.
– Mareste confortul si elimina starile de oboseala prematura in cazul conducatorilor auto.
– Recomandat atat copiilor cat si adultilor.
– Se pot realiza si pe lentile subtiate pana la indicele de 1.67 si se pot pune toate tratamentele existente in afara de filtru PC.

lentile heliomate/fotocromice / lentile subtiate heliomate / lentile heliomate progresive / lentile fotocromice bifocale /  lentile heliomate subtiate si progresive performante essilor zeiss hoya    Lentile TRANSITIONS VI / lentile performante / protectie solara maxima / lentile essilor cu grad mare de inchidere /  lentile heliomate cu antireflex performant

Lentile fotocromice mai performate ca niciodata TRANSITIONS

Lentilele cu tenta variabila Transitions aduc o diminuare mai mare a reflexiilor orbitoare pentru o vizibilitate mult mai buna. Aceste lentile trebui purtate atunci când va expuneti razelor soarelui (activitati în aer liber, sport sau de recreere în aer liber).

Magazin de Optica Medicala
Designer:wtw.ro