Lentile Heliomate + Arx, Lentile TRANSITIONS VI

Lentile heliomate/fotocromice care se coloreaza ( Maro sau Gry ) in functie de intensitatea radiatiilor UV din atmosfera, temperatura si intensitatea luminii naturale, oferind un confort vizual ridicat. Viata este plina de contraste: cand este soare, cand este inorat, cand stai in casa, cand afara in lumina puternica a soarelui. Lentilele fotocromatice se adapteaza conditiilor diferite de lumina. Aceasta inseamna ca, cu cat soarele straluceste mai puternic, cu atat lentilele devin mai inchise la culoare si asigura protectia optima a ochilor.

Beneficii :

– Lentilele TRANSITIONS sunt cele mai noi si fac parte din cea mai avansata generatie de lentile fotocromice de la Transition Optical.
– Sunt la fel de clare la interior ca si lentilele incolore (optional antireflex pt o claritate imbunatatita).
– Sunt inchise la culoare la orice temperaturi, foarte inchise la temperaturi ridicate.
– Ofera o protectie 100% a radiatiilor UVA si UVB
– Protectie 100% UV 400
– Se activeaza si revin la starea lor incolora intr-un timp foarte scurt.
– Mareste confortul si elimina starile de oboseala prematura in cazul conducatorilor auto.
– Recomandat atat copiilor cat si adultilor.
– Se pot realiza si pe lentile subtiate pana la indicele de 1.67 si se pot pune toate tratamentele existente in afara de filtru PC.

lentile heliomate/fotocromice / lentile subtiate heliomate / lentile heliomate progresive / lentile fotocromice bifocale /  lentile heliomate subtiate si progresive performante essilor zeiss hoya    Lentile TRANSITIONS VI / lentile performante / protectie solara maxima / lentile essilor cu grad mare de inchidere /  lentile heliomate cu antireflex performant

Lentile fotocromice mai performate ca niciodata TRANSITIONS

Lentilele cu tenta variabila Transitions aduc o diminuare mai mare a reflexiilor orbitoare pentru o vizibilitate mult mai buna. Aceste lentile trebui purtate atunci când va expuneti razelor soarelui (activitati în aer liber, sport sau de recreere în aer liber).

Magazin de Optica Medicala
designed by pret creare site bucuresti