Lentile Progresive                                
                                                                                               Essilor-Hoya-Zeiss-Indo-Rodenstok                     

 • Lentile progresive transparente + antireflex + Hidro-oleofob + durificare + antistatic
 • Lentile progresive heliomate "fotocromice" +  Hidro-oleofob + durificare + antistatic
 • Lentile progresive Fotocromice / heliomate  TRANSITIONS VI + antireflex performant
 • Lentile progresive performante cu camp de progresie vast( aberatii laterale diminuate)
 • Lentile progresive polarizante + antireflex

    
     Cabinetul nostru medical va pune la dispozitie lentile progresive ce reprezinta ultima inovatie in tehnologia lentilelor oftalmice. Sunt acele lentile care corecteaza PRESBIOPIA.

  
     Presbiopia
este o tulburare de vedere care survine dupa varsta de 40 de ani. NU este o afectiune in sine, ci rezultatul procesului de imbatranire al ochilor. (Pt definitie completa mergeti la HOME si apasati butonul INFORMATII/Presbiopia).

                                           

      Lentilele progresive sunt acele lentile care permit vederea cu o singura pereche de ochelari la distanta, intermediar si aproape, inlocuind cele 3 perechi de ochelari(distanta, intermediar si aproape). Lentilele progresive au un camp de progresie ingust, mediu sau larg, in functie de performanta lentilelor si sunt folosite pentru toate distantele, avand  un aspect cosmetic foarte palcut datorita design-ului si a faptului ca tranzitiile dintre campurile de progresie sunt invizibile.

lentile progresive - lentile cu camp de progresie - lentile progresive hoya progresive essilor progresive zeiss progresive indo

   
     Lentilele progresive sunt recomandate persoanelor dinamice, active,persoanelor care lucreaza la calculator, persoanelor care s-au saturat sa poarte 2 perechi de ochelari si vor un confort vizual imbunatatit si un aspect nou. Cu lentilele progresive nimeni nu-si va da seama de varsta dumneavoastra.

                                       

   
     Pe aceste lentile se pot pune toate tratamentele existente pentru lentilele oftalmice si se pot realiza chiar si subtiate la un grad mare. In functie de calitatea lentilelor progresive pe care le veti achizitiona, ochiul dumneavoastra va face acomodarea cat mai repede, in cazul unor lentile de calitate, veti observa campurile de progresie mult mai vaste, avand un comfort vizual mult mai sporit si o vedere periferica imbunatatita.


 •  Demonstratie :  Pentru ca dumneavoastra, clientii nostri, sa va faceti o idee despre ce inseamna un camp ingust, mediu sau larg de progresie, am atasat cate o imagine pentru fiecare.


         Progresiv cu camp ingust                               Progresiv cu camp mediu

     progresiv cu camp ingust- progresive heliomate- progresive subtiate- progresive calitate                     Lentile progresive camp mediu - progresive heliomate- fotocromice- subtiate- polarizate
  Progresiv cu camp larg

    Lentile progresive camp larg - progresiv performant- progresiv camp mare - progresive heliomate- fotocromice- subtiate- polarizateLentile progresive camp larg - progresiv performant- progresiv camp mare - progresive heliomate- fotocromice- subtiate- polarizate 

!!!NOU Varilux Physio 2.0 (Essilor) 

      Varilux Physio, lentila apreciata de milioane de purtatori din întreaga lume, devine Varilux Physio 2.0. Bazata pe performantele unice ale predecesoarei sale, Varilux Physio 2.0 deschide o noua era a vederii de înalta rezolutie. Stiind ca fiecare persoana îsi poarta ochelarii într-un mod personal si dorind sa ofere un plus de confort persoanelor cu prezbitism, Varilux Physio 2.0 ia în considerare, nu numai corectia, ci si conditiile de purtare.

Cu Varilux Physio 2.0, cei ce au prezbitism profita de o vedere cu un plus de contrast pentru sofatul la caderea întunericului sau pe timp de noapte, când citesc la lumina slaba sau când citesc articolele din ziar cu scris mic. Beneficiati de o vedere de înalta rezolutie, îmbunatatindu-va calitatea vederii :

+30% contrast

+30% câmp vizual

+30% confort vizual

  !!! Verificati si Linkul cu promotii lentile progresive : http://www.leo-optic.ro/promotii.html


Puteti comanda lentile progresive de ultima generatie:
 
- Varilux S Design  - Essilor

- Varilux E design

- Varilux 360

- Varilux Physio 2.0

- Hoyalux iD ( lentile dublu progresive ) - Hoya

- LifeStyle clarity

- Lifemade Inicia Ultrafin / Metrics - INDO

- Promotie lentile Varilux

- Promotie lentile Indo
 
 

NOU !!!

      O noutate in domeniul lentilelor progresive este ca de acum vom putea alege si rame inguste fara a diminua din performantele lentilelor progresive. Lentilele progresive OFFICE - inteleg nevoia purtatorilor de ochelari ce isi desfasoara activitatea in birouri, cabinete etc. Putem alege lentilele office progresiv pentru a beneficia de o libertate a vederii in spatii inchise.

Lentila progresiva campul ingust  Lentila progresiva campul larg
lentile progresive - lentile cu camp de progresie - lentile progresive hoya progresive essilor progresive zeiss progresive indo lentile progresive - lentile cu camp de progresie - lentile progresive hoya progresive essilor progresive zeiss progresive indo
lentile progresive - lentile cu camp de progresie - lentile progresive hoya progresive essilor progresive zeiss progresive indo lentile progresive - lentile cu camp de progresie - lentile progresive hoya progresive essilor progresive zeiss progresive indo
lentile progresive - lentile cu camp de progresie - lentile progresive hoya progresive essilor progresive zeiss progresive indo lentile progresive - lentile cu camp de progresie - lentile progresive hoya progresive essilor progresive zeiss progresive indolentile progresive - lentile cu camp de progresie - lentile progresive hoya progresive essilor progresive zeiss progresive indo

Concluzie:

"Ochelarii sunt necesari nu doar pentru corectarea vederii, ei sunt nu numai un remediu pentru ochii slabiti, fie ei mai tineri sau mai batrani. Ochelarii sunt si un accesoriu de atitudine. Unii ii poarta de fite, nu fiindca le-au fost recomandati de oftalmolog !!!"