Lentilele de plastic „Sticla Organica”

Sunt considerate mai bune decat lentilele de sticla deoarece sunt mai usoare, se sparg mai greu si in cazul in care se sparg, nu taie ca sticla.

Pentru lentilele de plastic exista tratamente de durificare, antireflex, strat hidro-oleofob (anti aburire – lentila se curata mult mai bine si aluneca apa de pe lentila mult mai repede) stratul antistatic (praful si murdaria nu mai adera la lentila atat de usor), colorari ale lentilei uni sau degrade 25%-90%, stratul fotocromic (sau heliomatul pe gry si maro) si sa nu uitam si filtrul PC (benefic persoanelor ce lucreaza timp indelungat la PC).

Pentru persoane cu dioptrii mari sunt disponibile lentile cu indice mare de refractie
1.56; 1.59;1.6;1.67; 1.7;1.74 ;1.76 rezultand lentile mai usoare, lentile cu o claritate imbunatatita, lentile mai subtiri, mai estetice si mai durabile in timp. Materialele din care sunt fabricate lentilele subtiate, sunt mai durabile si mai flexibile, putand fi montate pe orice tip de ochelar ( rama de vedere sau rama de soare).

Crizal forte, lentila policarbonat, lentila cu antireflex, heliomata, calitativa, subtiata si rezistenta la socuri, montaj pe orice tip de rama de ochelar

!!! lentile din POLICARBONAT
      Pentru cei ce opteaza pentru o rama Frameless ( fara rama ) leo-optic va pune la dispozitie o lentila usoara si rezistenta la socuri pentru siguranta deplina.

Un material adaptat la toate corectiile, ideal pentru echipamentele folosite în situatii de risc. Este indispensabil pentru copii. Materialul este din policarbonat si ofera posibilitatea de a avea lentile foarte rezistente, usoare si confortabile. Se pot comanda cu antireflex plus tratamentele aferente si cu heliomat/forocromic. Se poate monta pe orice tip de rama- recomandate pentru ochelarii cu reme frameless (fara rama).

Info lentile :
Indice de refractie: 1.59
Protectie UV : 100% UVA-UVB
Absorbtie UV : 385 nm
ochelari fara rama/ frameless/ rimless/ rama de titan/ rama titanflex foarte usor si estetic

Magazin de Optica Medicala
designed by pret creare site bucuresti