New Essilor Varilux X Series

 

  • Essilor a câştigat premiul Silmo d’Or pentru Varilux X Series lentilele progresive destinate Generaţiei X

  • Cea mai noua lentila progresiva lansata de cei de la Essilor, cu cel mai bun camp vizual la distanta si cel mai bun camp dezvoltat pentru partea de intermediar si aproape.

3 TEHNOLOGII FOLOSITE IMPREUNA DEFINESC:

– O revolutie in tehnologia lentilei.

– Structura fundamentala a lentilei este complet reproiectata pentru a va asigura echilibru în mişcare.

– O revolutie in fiziologie.

– Diferentele fiziologice dintre cei doi ochi sunt luate in considerare pentru a produce lentile care va garanteaza o vedere cu un unghi larg.

– O revolutie in conceperea lentilei.

– Datorita evolutiei tehnologiei Nanoptix, tehnologia Xtend la Varilux X Series oferă cea mai bună solutie pentru nevoile vizuale ale clientilor in vederea de aproape, performanta care nu a mai fost niciodată atinsă până acum de lentilele progresive.

 

  • “ Lansate în Aprilie 2017, lentilele progresive Varilux X series au fost concepute pentru a răspunde nevoilor tuturor prezbiopilor, dar mai ales pentru cei născuţi între 1965 şi 1980 (Generaţia X), care au o viaţă personală şi profesională foarte activă şi care folosesc foarte mult aparatele digitale.”

 

  • Designul zonei pentru vederea de aproape în partea de jos a lentilei rezolvă o problemă des întâlnită la multe lentile progresive şi anume faptul că purtătorul trebuie să îşi mişte capul pentru a găsi unghiul vizual potrivit.

 

  • Datorită tehnologiei Xtend o inovaţie în design, cu lentilele Varilux X series purtătorii nu mai trebuie să îşi ajusteze postura şi se pot adapta cu uşurinţă. Combinarea acestei tehnologii cu un nou sistem de calcul permite companiei Essilor să conceapă lentile cu o precizie mai mare şi astfel să răspundă nevoii de a vedea clar la diferite distanţe pe aceeaşi axă vizuală, mai ales la o ‘lungime de braţ’, distanţa la care desfăşurăm cele mai multe activităţi zi de zi: verificarea smartphone-ului, răsfoirea revistelor, lucrul în faţa calculatorului, interacţiunea cu familia sau colegii, etc.
Magazin de Optica Medicala
designed by pret creare site bucuresti