Noutati

EnRoute si EnRoute Pro HOYA Drive Lens

EnRoute – lentilele Hoya specifice pentru condus ofera soferilor o vedere clara si cu un contrast superior  pentru vederea la distanta, la bord cat si in oglinzi.

Citeste tot articolul!

Montaj Computerizat

Vino la Leo-Optic si vei beneficia de un montaj de inalta precizie. – Cu ajutorul partenerilor de la Huvitz va oferim un montaj automatizat, un montaj de calibru inalt, calitate si precizie. Prezentare :

Citeste tot articolul!

New Essilor Varilux X Series

Varilux X Series Cea mai noua lentila progresiva lansata de cei de la Essilor, cu cel mai bun camp vizual la distanta si cel mai bun camp dezvoltat pentru partea de intermediar si aproape. 3 TEHNOLOGII FOLOSITE IMPREUNA DEFINESC: – O revolutie in tehnologia lentilei.

Citeste tot articolul!

New Eye Protect System – inovatie Essilor

< Cea mai noua inovatie Essilor > Eye Protect System Prezentare generala: Eye Protect System + Crizal Prevencia …

Citeste tot articolul!

EyeDrive – Essilor – lentile pentru soferi

Noile lentile dezvoltate de Essilor & Co. destinate in mare parte soferilor si nu numai. EyeDrive cu tehnologia RC ( Reflect Control) … 

Citeste tot articolul!

O gama noua de Rame Roy Robson & Co

Avem placerea de a va introduce intr-o noua gama de rame Made in Germany. Rame Roy Robson  – rame din materiale de lunga durata ( titan – otel – lemn natural ) Rame Vistan – ramele Vistan sunt confectionate din aliaje metalice sau doar titan. Toate ramele vin cu garantie 2 ani de la importator. Rame Change Me – Rame foarte colorate – cu brate interschimbabile. Rame Vermari – o gama de rame Lux – croite pentru gusturi rafinate

Citeste tot articolul!

i.Scription technology

Lentile de precizie ZEISS cu tehnologie i.Scription. i.Profiler plus de la ZEISS nu vă oferă doar o prescripție bună, ci de asemenea vă furnizează datele pentru cea mai performantă soluție de optimizare și individualizare a lentilelor, cu tehnologia i.Scription ZEISS care oferă o percepție naturală a culorilor, contrast mărit și mai ales vedere îmbunătățită pe timpul nopții.

Citeste tot articolul!

Tratamente Premium Zeiss

Tratamentele premium pentru lentile, ZEISS DuraVision, Platinum și acum noul Silver, au proprietăți antireflex de excepție. Datorită clarității remarcabile pe care aceste tratamente o conferă lentilelor, veți beneficia nu numai de o vedere mai clară, ci și de un aspect mai estetic.

Citeste tot articolul!

Kit solutie de curatare Zeiss

Kit curăţare ZEISSSpray-ul de curăţare a lentilelor ZEISS asigură curățarea temeinică și totuși delicată a lentilelor de ochelari. Pentru a curăța lentilele, pur și simplu pulverizați lichidul pe laveta din microfibră și apoi curățați prin ştergere ambele părți ale lentilei.

Citeste tot articolul!

Magazin de Optica Medicala
Designer:wtw.ro