Noutati

New Transitions Signature Gen 8

What Is Different About Transitions®Signature® GEN 8™ Lenses Transitions® Signature® GEN 8™ lenses feature new technology that delivers all of the great protection that Transitions® lenses are known for, but now with a few key differences. Transitions® Signature® GEN 8™ Lenses, the best overall photochromic lenses1: Return to clear faster than ever before. Transitions Signature GEN 8 lenses fade back to clear up to 3 minutes faster than Transitions Signature lenses. Get darker outdoors and activate to a category 3 darkness 30% faster than Transitions Signature  lenses. …

Citeste tot articolul!

Lentile Progresive Varilux Comfort 3.0 Essilor

  Lentilele progresive Varilux Comfort  exista  de mai bine de 20 de ani si au ajuns la performanta categorie 3.0.    Specialistii opticieni se bazeaza  pe ele si le recomanda tuturor persoanelor care au nevoie de ochelari progresivi. ( vezi si Varilux X Design )- Modelul Varilux Comfort 3.0 se bazeaza pe o tehnologie noua, patentata Essilor: WAVE 2.0.Aceasta tehnologie sustine insasi denumirea lentilelor: ea imbunatateste foarte mult confortul purtatorului. Cum? Prin introducerea unui nou parametru: dimensiunea pupilei (lentilele sunt optimizate tinand cont de dimensiunea medie a pupilei unui adult).   Tinand …

Citeste tot articolul!

Lentile progresive Essilor Varilux Physio 3.0

– Lentilele progresive Essilor Varilux Physio aveau deja încorporate două tehnologii performante patentate Essilor: High Resolution Vision și W.A.V.E. 2.0.

Citeste tot articolul!

Ce este o lentila progresiva si ce recomandam ?

O Lentila progresiva reprezinta o lentila corectoare, utilizata pentru prezbitie sau alte disfunctii precum tulburari de vedere sau de acomodare. Avatajul acestui model de lentila este ca poate fi folosit atat pentru zona de citit cat si pentru zona de intermediar si distanta.  

Citeste tot articolul!

Garantia Premium Essilor Varilux

– Noul Program de loialitate destinat purtatorilor de ochelari, denumit Garanția Premium Essilor!

Citeste tot articolul!

EnRoute si EnRoute Pro HOYA Drive Lens

EnRoute – lentilele Hoya specifice pentru condus ofera soferilor o vedere clara si cu un contrast superior  pentru vederea la distanta, la bord cat si in oglinzi.

Citeste tot articolul!

Montaj Computerizat

Vino la Leo-Optic si vei beneficia de un montaj de inalta precizie. – Cu ajutorul partenerilor de la Huvitz va oferim un montaj automatizat, un montaj de calibru inalt, calitate si precizie. Prezentare :

Citeste tot articolul!

New Essilor Varilux X Series

Varilux X Series.   Click aici pentru Oferte lentile progresive.   Essilor a câştigat premiul Silmo d’Or pentru Varilux X Series lentilele progresive destinate Generaţiei X Cea mai noua lentila progresiva lansata de cei de la Essilor, cu cel mai bun camp vizual la distanta si cel mai bun camp dezvoltat pentru partea de intermediar si aproape. 3 TEHNOLOGII FOLOSITE IMPREUNA DEFINESC: – O revolutie in tehnologia lentilei.

Citeste tot articolul!

New Eye Protect System – inovatie Essilor

< Cea mai noua inovatie Essilor > Eye Protect System Prezentare generala: Eye Protect System + Crizal Prevencia …

Citeste tot articolul!

Magazin de Optica Medicala
designed by pret creare site bucuresti