Promotii : Exp Promotie lentile Progresive Essilor Varilux S Design si Physio 2.0

Essilor Romania impreuna cu LeO-Optic va aduce o noua promotie pentru lentile progresive gama Varilux S Design , Varilux Physio 2.0 si Varilux Liberty.  Cumperi una si primesti 2 perechi .Promoție Valabila: 10.09.2016 – 30.11.2016
Varilux S

– La achizitia unei perechi de lentile progreive Essilor Varilux S Design, lentile ce au un camp larg de progresie, primiti cadou inca o pereche de progresive cu aceleasi tratamente, calitati si parametrii.

– Se pot comanda cu tratamentele din gama Crizal UV Forte / Crizal Alize / Cizal Prevencia / Transitions 7 si XTRActive.

– Exista o exceptie pentru tratamentul heliomat Transitions VII – La achizitionarea lentilei cu tratament fotocromic, perechea ce vine cadou va fi transparenta dar cu acelasi camp de progresie si tratamente de antireflex, durificare si hidro-oleofob.

  • Lentilele progresive sunt recomandate celor care suferă de prezbiopie. Această afecţiune apare la toţi oamenii, începând cu vârsta de 40 ani şi afectează atât vederea de aproape cât şi cea la distanţă.
  • !!! In cazul in care nu se doreste a doua pereche cadou, se poate face un DISCOUNT de 25% din pretul de vanzare.

 

Promoție Valabila: 10.09.2016 – 30.11.2016

Magazin de Optica Medicala
designed by pret creare site bucuresti