Blu Block este un tratament nou de la ITAL-LENTI

PC Blu Block  -1.5 si 1.6

BLU BLOCK este un tratament nou de la ITAL-LENTI ce filtreaza lumina albastra.

  • Lumina albastra este acea parte din radiatia luminoasa, incadrata in spectrul vizibil, ce are valori intre 380 si 500 nm. Principala sursa de „Lumina Albastra” o reprezinta „Soarele” dar ea se gaseste si in mediile artficiale de iluminat (becuri cu halogen, becuri led, etc) sau in numeroase dispozitive electronice (tablete, smart-phonuri, televizoare, etc).

Blu Block

  • Utilizarea frecventa a dipozitivelor electronice creste nivelel de expunere al ochilor la lumina albastra avand ca impact dereglari de sanatate a intregului organism precum modificarea ritmului circadian – cea mai pregnanta fiind afectiunea de „Lipsa a Somnului” ce tinde sa devina cronica in toata lumea, dar si cu modificari ale starii de sanatate retiniene – degenerescenta maculara (DMLV).

 

  • BLU BLOCK – este un tratament specific, studiat si dezvoltat pentru a limita daunele provocate de acea parte negativa din lumina albastra (380 – 460 nm), multumita unui filtru transparent absorbant ce protejeaza ochiul.
  • Datorita caracteristicilor de ultima generatie ale acestui tratament (super-hidrofobic, ultra-durificare, antistatic), se imbunatatesc considerabil si performantele lentilelor oftalmice corectoare (contrast mai bun, intretinere mai usoara, rezistenta mai mare la degradare pe o perioada mai lunga de timp).
  • Cu o vedere mult mai relaxanta purtatorii vor putea sa-si desfasoare activitatile in fata dispozitivelor electronice pe sesiuni mult mai mari de timp fara sa fie nevoiti sa suporte iritatiile oculare, durerile cervicale sau oboseala oculara.

PROTEJEAZA-TI VEDEREA CU LENTILE OFTALMICE CORECTOARE ITAL-LENTI!

Acum Blu Block subtiat 1.6 pe stoc.

Magazin de Optica Medicala
designed by pret creare site bucuresti