Ce sunt lentilele progresive

Lentile progresive transparente + antireflex + Hidro-oleofob + durificare + antistatic

Lentile progresive heliomate „fotocromice” + Hidro-oleofob + durificare + antistatic

Lentile progresive Fotocromice / heliomate TRANSITIONS VI + antireflex performant

Lentile progresive performante cu camp de progresie vast( aberatii laterale diminuate)

Lentile progresive polarizante + antireflex

Cabinetul nostru medical va pune la dispozitie lentile progresive ce reprezinta ultima inovatie in tehnologia lentilelor oftalmice. Sunt acele lentile care corecteaza PRESBIOPIA.

Presbiopia este o tulburare de vedere care survine dupa varsta de 40 de ani. NU este o afectiune in sine, ci rezultatul procesului de imbatranire al ochilor. (Pt definitie completa mergeti la HOME si apasati butonul INFORMATII/Presbiopia).

Lentilele progresive sunt acele lentile care permit vederea cu o singura pereche de ochelari la distanta, intermediar si aproape, inlocuind cele 3 perechi de ochelari(distanta, intermediar si aproape). Lentilele progresive au un camp de progresie ingust, mediu sau larg, in functie de performanta lentilelor si sunt folosite pentru toate distantele, avand  un aspect cosmetic foarte palcut datorita design-ului si a faptului ca tranzitiile dintre campurile de progresie sunt invizibile.

  • Lentilele progresive sunt recomandate persoanelor dinamice, active,persoanelor care lucreaza la calculator, persoanelor care s-au saturat sa poarte 2 perechi de ochelari si vor un confort vizual imbunatatit si un aspect nou. Cu lentilele progresive nimeni nu-si va da seama de varsta dumneavoastra.
  • Pe aceste lentile se pot pune toate tratamentele existente pentru lentilele oftalmice si se pot realiza chiar si subtiate la un grad mare. In functie de calitatea lentilelor progresive pe care le veti achizitiona, ochiul dumneavoastra va face acomodarea cat mai repede, in cazul unor lentile de calitate, veti observa campurile de progresie mult mai vaste, avand un comfort vizual mult mai sporit si o vedere periferica imbunatatita.
  •  Demonstratie :  Pentru ca dumneavoastra, clientii nostri, sa va faceti o idee despre ce inseamna un camp ingust, mediu sau larg de progresie, am atasat cate o imagine pentru fiecare.
Magazin de Optica Medicala
designed by pret creare site bucuresti