Promotii : -exp Lentile Progresive Essilor Varilux 1+1

Essilor Romania impreuna cu LeO-Optic va aduce o noua promotie pentru lentilele progresive din gama Varilux X Design, Varilux Physio 3.0 si Varilux Confort. Cumperi o perche de lentile si primesti inca o pereche cadou.

 

 

  • La achizitia unei perechi de lentile progreive Essilor Varilux X Design – ultima generatie aparuta –  lentile ce au cel mai larg camp de progresie, primiti cadou inca o pereche de progresive cu aceleasi tratamente, calitati si parametrii.

 

  • Aceeasi promotie se aplica si pentru celelalte produse din gama Varilux.

 

  •  Se pot comanda cu tratamentele din gama Crizal Saphire/ Crizal Alize / Cizal Prevencia / Transitions 7 si XTRActive.

 

  • Exista o exceptie pentru tratamentul heliomat Transitions VII – La achizitionarea lentilei cu tratament fotocromic, perechea ce vine cadou va fi transparenta dar cu acelasi camp de progresie si tratamente antireflex, durificare si hidro-oleofob.

Lentilele progresive sunt recomandate celor care suferă de prezbiopie. Această afecţiune apare la toţi oamenii, începând cu vârsta de 40 ani şi afectează atât vederea de aproape cât şi cea la distanţă.

!!! In cazul in care nu se doreste a doua pereche cadou, se poate face un DISCOUNT de 20% din pretul de vanzare.
Promoție Valabila pana la 30.Septembrie.2020

” La cumpararea ORICAREI perechi de lentile VARILUX, indiferent daca sunt Transitions, XTRActive, Xperio, Physio Sun sau incolore, purtătorul va primi GRATUIT una din cele 2 optiuni, ca a doua pereche:

Optiunea 1:

O pereche de lentile incolore Varilux cu acelasi design, material si tratament ARX, cu aceleasi puteri (ca si prima pereche) si in ziua in care a fost comandata prima pereche.

Optiunea 2 – lentile office:

O pereche de lentile Varilux Digitime EPS (orice Digitime design, material Orma 1.5 ) cu aceleaşi puteri (ca si prima pereche) si in ziua in care a fost comandata prima pereche.

Magazin de Optica Medicala
designed by pret creare site bucuresti